Sunday, October 28, 2012

Kembali senyum

lama betul xupdate blog nie,, dah bersawang nampaknya.. hehe. maklumlah membawa hati yg lara katanye,, hari ni aq tersentuh nk cerita pasal seseorang yg baru aku kenali dlm sebulan dua ni.. kite org xpernah jumpa secara berdepan sekadar dalam alam siber je. perkenalan kite org ni pun melalui perantaraan sahabat baik aq yg kebetulan classmate dia.. mcm biase laa langkah pertama add dlu kt FB, bila dia dah approve dgn lincahnya like segala status dia yg ada.. dgn secara tidak disangka2 dia chat.,wehoo suka weyyy.. mula laa chat, komen2 status.. :) kemudian beralih ke satu lg medium yg lebih baik iaitu twitter.. dekat twitter ni laa aq dgn dia makin rapat, aq ni keje nk membahan dia je.. boleh kata hari2 sampai tengah malam or sampai ke pagi duduk bertweet dgn dia. dia panggil aku lalang then aq panggil dia lampi.. haha. tapi aku tak mahu laa mengharap apa2 takut jadi mcm sejarah lama dulu.. biar laa aq dgn dia jadi kwn baik buat masa ni.. lagi best kot mcm ni.. hehe. insan F..

No comments:

Post a Comment